Over Tante Sans

Tante Sans helpt als zelf koken (tijdelijk) niet lukt met kant en klare maaltijden en gerechten. 

 

Bij tante Sans zijn alle producten glutenvrij.  In mijn keuken wordt glutenvrij gekookt omdat mijn jongste dochter Coeliakie heeft. Sinds zij glutenvrij moet eten ben ik meer thuis gaan koken en experimenteren met verschillende ingrediënten. Gaande weg werd ik steeds enthousiaster in de keuken. Ik zag hoe goed mijn dochter ging eten en hoe haar algemene gezondheid toenam. Van een kind met altijd weerstand voor eten is ze veranderd in een kind wat met smaak eet. Van al het lekkere eten wordt iedereen in mijn gezin blij! 

 

Geruime tijd gebruik ik mijn kook ervaringen als zorgverlener waarbij ik voor cliënten met voedselintoleranties en voedselallergieën kook. Vooral voor cliënten met meerdere intoleranties en allergieën is het moeilijk om kant en klare maaltijden te krijgen. Door op kleine schaal te koken kan ik met bijna elke dieetwens rekening houden. Fantastisch om te zien hoe cliënten met deze hulp geholpen zijn en weer genieten van gezonde, verse maaltijden met veel variatie.

 

Kennis over voeding en hygiëne heb ik opgedaan als docent Zorg en Welzijn waarbij ik veel voedingsleer en kooklessen heb gegeven. Inmiddels is deze kennis ruim aangevuld want leren is proberen. Mijn ervaring is grotendeels opgedaan in eigen keuken. Veel koken voor verschillende mensen met diverse wensen. Met als doel dat iedereen kan genieten van een lekkere maaltijd. Ik hou van variatie en gezond. Veel verse producten en natuurlijke smaken. 

 

Sans betekent 'zonder'. Zonder zorgen genieten van eten. Zonder die voedingsstoffen die niet passen bij jou gezondheid. Zonder te merken dat je iets mist.

Mijn maaltijden zijn met zorg en aandacht bereidt. Aangepast aan uw persoonlijke wensen maar ook geschikt voor iedereen die houdt van gemak, gezond en genieten!

 

Tot ziens in mijn keuken.

Tante Sans

Annetta van den Boomgaard